Tyytyväisten asiakkaiden sähköalan yritys

Sähkö­asennus

Teemme sähkö­asennuksia Outo­kummusta koko Pohjois-Karjalan alueelle

SähköSinetti on kokenut sähköasentaja. Olemme olleet alalla jo vuodesta 1978, joten kanssamme voit olla varma, että jokainen sähköasennus tehdään taitavin käsin. Tarjoamme sähköasennukset kokonaisvaltaisisista sähköjärjestelmistä pienitöisempiin tehtäviin. Mikäli kiinteistössä tarvitaan atk-asennuksia tai kameravalvontaa, myös ne onnistuvat meiltä. Palvelemme kotipaikastamme Outokummusta koko Pohjois-Karjalan alueelle, muun muassa Polvijärvi, Joensuu ja Liperi ovat meille tuttuja seutuja.

Sähkö­asennus, joka on turvallinen ja tarkoituksensa mukainen

Kiinteistöissä on eroja, samoin tarpeissa ja toiveissa. Toimisto, kauppa tai muu liiketila kaipaa erilaisia sähköratkaisuja kuin kotitalo. Kaikissa on kuitenkin tärkeää, että asiakas saa sekä itseään että hänen asiakkaitaan parhaiten palvelevat sähköistykset. Hyvin toteutettu sähköasennus on käytännöllinen, viihtyisyyttä lisäävä ja taloudellinen, tietysti myös turvallinen. Tähän pyrimme jokaisessa sähkötyössä, joka meille luotetaan.

Pyydä tarjous sähköasennustyöstä. Kanssamme asiointi sujuu mutkattoman mukavasti. Kun on selvää, mitä sähkötyöt vaativat, ei urakan eteneminen aiheuta ongelmia ja lopputuloksesta tulee laadukas.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse.
Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota tekstiviestitse.