Tyytyväisten asiakkaiden sähköalan yritys

Kamera­valvonta

Myymme ja asennamme kamera­valvontalaitteet Outo­kummusta koko Pohjois-Karjalan alueelle

Kameravalvonta tuo yrityksen kiinteistöön tai kotiin tarvittavaa turvaa. Se ennaltaehkäisee mahdollisia uhkatilanteita ja vahinkoja sekä auttaa tapahtumien jälkitarkastelussa. Laadukas kameravalvontajärjestelmä on yhtä tarkka niin valoisaan kuin pimeään aikaa. SähköSinetti myy ja asentaa edulliset, mutta tasokkaat Tilavahdin ja Winled Oy:n valvontaratkaisut. Toimimme kotipaikastamme Outokummusta esim. Polvijärven, Joensuun ja Liperin sekä muun Pohjois-Karjalan alueelle.

Sähkö­töiden ammattilainen asialla

Kameravalvonta on vain yksi osa toimenkuvaamme. Olemme todella kokenut sähköalan yritys, joka on toiminut alalla jo vuosikymmenten ajan. Sähkötöiden lisäksi olemme erikoistuneet antenni- ja ATK-asennustöihin. Tuoreimpiin palveluihimme kuuluvat minikaivurityöt. Tutustu toimintaamme ja kysy apuamme!

Tulemme mielellämme käymään kohteessasi, jotta voimme kartoittaa toiveesi ja kiinteistön tilat mahdollisimman hyvin. Näin valvonnan suunnittelu ja laitteiden valinta saadaan räätälöityä parhaiten juuri sinun tarpeisiisi. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää tuotteista ja palvelustamme.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse.
Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota tekstiviestitse.