Tyytyväisten asiakkaiden sähköalan yritys

ATK-asennus

Asennamme ATK-laitteet yrityksille ja yksityisille Outo­kummusta muulle Pohjois-Karjalan alueelle

SähköSinetiltä saat myös ammattitaitoiset asentajat tekemään työpaikan tai kodin ATK-asennukset Outokummusta lähikuntiin asti. ATK-asennus käsittää meillä kaikki laitteet pöytäkoneista kannettaviin, näyttöihin ja muihin vastaaviin, mukaan lukien myös laajakaistalaitteet, joiden toimintakuntoon saaminen ei välttämättä aina ole niin yksioikoista. Meillä on hyvä asiantuntemus eri laitevalmistajista.

Jos oma osaaminen tai aika ei riitä, anna ammattilaistemme hoitaa työt. Asennukset tulevat tehdyksi kerralla oikein ja yhteydet saadaan pelaamaan siten kuin pitääkin. Ota yhteyttä! Toimialueeseemme kuuluu koko Pohjois-Karjalan alue, muun muassa Polvijärvi, Joensuu ja Liperi.

Miksipä et laitattaisi samalla sähkö- ja valvonta­laitteita kuntoon

Sähköalan ammattilaisina teemme kiinteistössäsi mielellämme myös erilaiset sähkötyöt. Asennamme niin pienempää kuin suurempaakin työtä vaativat laitteet, korjauskelvottomat voidaan vaihtaa upouusiin. Jos yrityksessäsi – tai kotonasi – halutaan tehostaa puolestaan turvallisuutta ja valvontaa, saat meiltä laatuluokan kameravalvontalaitteet asennuksineen.

Kysy lisää ATK-asennus- tai muista palveluistamme, niin katsotaan, miten voisimme parhaiten palvella sinua!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse.
Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota tekstiviestitse.